Dog Outdoors

Η ΜΟΝΗ PREMIUM

ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ

Με ποσοστό Φρέσκου & Αφυδατωμένου κρέατος έως και 70%, από μοσχάρι, κοτόπουλο και χοιρινό είναι η μόνη Premium σειρά με ΦΡΕΣΚΟ κρέας και αποτελεί εξαιρετικά ποιοτική επιλογή για τη διατροφή του κατοικίδιου σας!

                             

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!!!

Τροφή σκύλου

Τηλ. Παραγγελιών

2310.332.900

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
24 ώρες / 7 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα με παραγγελίες πάνω από 39.00€
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2314315698 - 6944816086

Αφήστε το κατοικίδιό σας να επιλέξει...

dog food

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ

Όλοι θέλουμε την καλύτερη διατροφή για τους σκύλους μας και όποιος έχει ψωνίσει τροφή σκύλου ξέρει πως υπάρχουν σχεδόν απεριόριστες επιλογές. Η ετικέτα είναι το καλύτερο εργαλείο που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να κατανοηθεί. 

Πού κρύβεται η "παγίδα" 

Τα πέντε πρώτα συστατικά θα αποτελούν την πλειοψηφία του προϊόντος της σκυλοτροφής.

Ιδανικά ψάξτε για το κρέας ως ένα από τα πρώτα συστατικά σε μία ετικέτα τροφίμων για σκυλοτροφή.

Σιτηρά, όπως το καλαμπόκι, το καλαμποκάλευρο, ολόκληρο σιτάρι, το κριθάρι, ή το ρύζι χρησιμοποιούνται για να παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια για τον σκύλο και την ελκυστική υφή στις κροκέτες...

Three French Bullgod Puppies
fitmin (1).png
Fitmin nutrition program.png

FITMIN SUPER PREMIUM

Ο στόχος της κάθε καινοτομίας που χρησιμοποιεί η Fitmin είναι να κρατήσει τα συστατικά που λειτουργούν ως βάση για την μακροζωία και να αναπτύξει τις συνταγές της σύμφωνα με τις ανάγκες του αγαπημένου σας φίλου.

50% ΦΡΕΣΚΟ αποστεωμένο κρέας κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση 

Η υψηλή ποιότητα του κρέατος, συμπεριλαμβανομένης και της μεθόδου επεξεργασίας (το κρέας μπαίνει νωπό χωρίς την διαδικασία αφυδάτωσης η οποία καταστρέφει ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες), εγγυάται την υψηλή θρεπτική αξία της κροκέτας και την εξαιρετική γευστικότητα της. 

Χωρίς σιτηρά - Grain Free

Το σιτάρι είναι από τις κύριες αιτίες που παρουσιάζονται τροφικές αλλεργίες στον σκύλο. Αφαιρώντας το από τη συνταγή της, η Fitmin μειώνει σημαντικά την περίπτωση να παρουσιαστεί αλλεργική αντίδραση. 

Οδοντιατρική φροντίδα για υγιή δόντια        

Οι ιδιοκτήτες συχνά βασίζονται για την υγιεινή του στόματος του σκύλου τους στην λειαντική επίδραση της κροκέτας. Συχνά αυτό όμως δεν επαρκεί (ιδίως στην περίπτωση των μικρόσωμων φυλών). Για το λόγο αυτό η Fitmin έχει προσθέσει ένα ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ συμπλήρωμα που χρησιμεύει ως αντιβακτηριδιακή προστασία της στοματικής κοιλότητας.        

Εκχύλισμα Δενδρολίβανου

Το δενδρολίβανο ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου, υποστηρίζει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την πέψη. Παράλληλα υποστηρίζει το ήπαρ και δρα ως αντιοξειδωτικό.

Οι συνταγές της Fitmin είναι απόλυτα ισορροπημένες και βασισμένες στην μακροχρόνια εμπειρία της.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΑΚΙ.jpg
1ο.jpg
fitmin-purity-cat_edited.png

FITMIN PURITY HOLISTIC

Η Νέα Ολιστική σειρά Fitmin Purity, είναι μια σειρά εξειδικευμένη για τις διατροφικές απαιτήσεις των κατοικιδίων που έχουν παρουσιάσει δυσανεξία σε ορισμένα είδη ζωικών πρωτεϊνών καθώς και σε αυτούς που έχουν παρουσιάσει αλλεργία σε σιτηρά.

 

Μια Grain Free & Low Grain σειρά με Φρέσκο & αφυδατωμένο κρέας από κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, ελάφι και ρέγγα θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς μας φίλους!

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: