ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ

Όλοι θέλουμε την καλύτερη διατροφή για τους σκύλους μας και όποιος έχει ψωνίσει τροφή σκύλου ξέρει πως υπάρχουν σχεδόν απεριόριστες επιλογές. Η ετικέτα είναι το καλύτερο εργαλείο που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να κατανοηθεί. 

 

Το σημαντικότερο σημείο για τον καταναλωτή είναι τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΘα πρέπει λοιπόν να μάθει να τα διαβάζει σωστά παρ' όλες τις παγίδες μάρκετινγκ που βάζουν πολλές εταιρίες.

Πού κρύβεται η "παγίδα" 

Τα πέντε πρώτα συστατικά θα αποτελούν την πλειοψηφία του προϊόντος της σκυλοτροφής.

Ιδανικά ψάξτε για το κρέας ως ένα από τα πρώτα συστατικά σε μία ετικέτα τροφίμων για σκυλοτροφή.

Σιτηρά, όπως το καλαμπόκι, το καλαμποκάλευρο, ολόκληρο σιτάρι, το κριθάρι, ή το ρύζι χρησιμοποιούνται για να παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια για τον σκύλο και την ελκυστική υφή στις κροκέτες.

Feeding Time

Ανάλυση μια φθηνής ξηράς τροφής

Συνηθισμένα συστατικά:

Το πρώτο συστατικό συνήθως είναι καλαμπόκι (CORN), δηλαδή, φυτική και όχι ζωική πρωτεΐνη. οι σκύλοι είναι σαρκοφάγοι και το κρέας θα πρέπει να είναι η βάση της διατροφής τους.

Corn gluten meal: Η γλουτένη καλαμποκιού είναι μια συνθετική πρωτεΐνη χαμηλής ποιότητας. Οι τροφές που την περιέχουν είναι γενικά χαμηλής ποιότητας.

Chicken by-product meal: Τα υποπροϊόντα κρέατος είναι τα μέρη του ζώου που είναι ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Μπορεί να περιέχουν φτερά ή νύχια.

Salt: Αλάτι και ζάχαρη προστέθηκαν για τεχνητή γεύση. Μια καλή τροφή θα πρέπει να έχει φυσική γεύση. Το αλάτι και η ζάχαρη μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά κάποια προβλήματα υγείας.

Red 40,Blue 2 : Οι σκυλοτροφές δεν πρέπει να περιέχουν τεχνητά χρώματα. Τα τεχνητά χρώματα είναι χρήσιμα μόνο στο μάρκετινγκ.


Ανάλυση μιας υψηλής ποιότητας ξηρά τροφής


Fresh Meat: Η ποιοτικότερη λύση για το κατοικίδιό μας! Φρέσκο - νωπό κρέας που κατά την διαδικασία παραγωγής μπαίνει με τουλάχιστον 70% υγρασία αφού δεν αφυδατώνετε. Αυτό σημαίνει ότι κρατάει αυτούσια τα θρεπτικά συστατικά του χωρίς να έχουμε απώλειες!


Dehydrated meat: Αφυδατωμένο κρέας. Κατά την διαδικασία της αφυδάτωσης χάνονται κάποια χρήσιμα συστατικά, παρ' όλα αυτά διατηρεί την ποιότητα της πρώτης ύλης έναντι άλλων συστατικών.


Chicken meal: Γεύμα με βάση το κρέας (όχι κρέας), είναι μαγειρεμένο και αφυδατωμένο. Περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες σε βάρος από το φρέσκο κρέας.


Sunflower oil: Η ποσότητα του υλικού είναι λειτουργική και όχι μόνο συμπληρωματική.


Carrots,spinach etc.: Ολόκληρα φρούτα και λαχανικά.


Chondroitin sulfate: Η χονδροϊτίνη είναι καλή για τις αρθρώσεις.

Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι, για μια υγιεινή διατροφή που θα προσφέρει ευζωία και μακροζωία στον τετράποδο φίλο μας! 

Ανακάλυψε τις σειρές της Fitmin με ΦΡΕΣΚΟ κρέας